Oink
Хотели на първа линия в Златни пясъци

Хотели на първа линия в Златни пясъци

Какво трябва да знаем за Златни пясъци?

Златни пясъци е ваканционен курорт, разположен в северната част на българското Черноморие. Изграждането му завършва през 1966 г., след 10-годишно стратегическо строителство на 3 етапа. Разстоянието до град Варна е 17 км., като предлага лесен достъп до социалния и културния живот, който градът може да предложи през всеки сезон.

 

Климатът в района е мек, умерено континентален, близък до климата на известните средиземноморски курорти, като морският бриз балансира летните горещини. Средната дневна температура на въздуха през летните месеци е 27 °C, а температурата на морската вода - 24 °C, без големи температурни амплитуди. Лятото е дълго и топло, така че слънчевите бани са възможни от май до октомври. Естествените извори предлагат възможност за целогодишна СПА почивка в района.

 

Златни пясъци предлага 90 хотела - от луксозни имоти на брега на морето до по-обикновени, но уютни варианти. Той е пленителна крайбрежна дестинация и е един от трите основни морски курорта в България. Една от основните забележителности на Златни пясъци са красивите му пясъчни плажове, откъдето идва и името му. Със своите красиви плажове, кристално чисти води, оживен нощен живот, богата история и зашеметяваща природна красота този курорт е идеалното място за почивка за тези, които търсят отдих и приключения.

 

Защо да прекарате вашата лятна почивка в Златни пясъци?

Златни пясъци в България е популярна дестинация, известна с красивите си пясъчни плажове, възможности за забавление и природни забележителности. Ето защо трябва да прекарате вашата лятна почивка там:

 

  • Пясъчни плажове: Златни пясъци е известен с дългите си пясъчни плажове, които се простират на няколко километра по протежение на черноморското крайбрежие.

  • Природна красота: Курортът е заобиколен от пищна зеленина и разполага с национален парк, който осигурява живописен фон за релаксация.

  • Плажове със син флаг: Плажовете в Златни пясъци са наградени със син флаг, което показва високи екологични и качествени стандарти.

  • Гледка към морето: Насладете се на зашеметяваща гледка към Черно море от плажа, хотелите и различни гледни точки в курорта.

  • Водни спортове: Курортът предлага разнообразие от водни спортове, включително водни ски, парасейлинг и уиндсърфинг, които са подходящи за любителите на приключения.

  • Минерални извори: Златни пясъци е известен със своите минерални извори и посетителите могат да се възползват от спа процедури и уелнес дейности.

  • Атмосфера, подходяща за семейства: Златни пясъци е подходящ за семейства, тъй като предлага подходящи за деца дейности, детски площадки и семейно ориентирани помещения за настаняване.

  • Възможности за хранене: Разгледайте разнообразни възможности за хранене - от местна българска кухня до интернационални ястия, задоволяващи различни вкусове.

  • Възможности за пазаруване: В курорта има различни магазини и пазари, където посетителите могат да си купят сувенири, дрехи и местни продукти.

  • Нощен живот: Златни пясъци е известен с оживения си нощен живот, като плажните барове, клубовете, казината и дискотеките предлагат забавления до ранни зори.

  • Културни забележителности: Разгледайте близките исторически обекти, включително Аладжа манастир и град Варна, за да се запознаете с богатото културно наследство на България.

  • Спа и уелнес центрове: Поглезете се със спа и уелнес процедури, предлагани от хотелите и специализираните центрове в курорта.

  • Дейности на открито: Включете се в дейности на открито като пешеходен туризъм, колоездене или просто разходка по крайбрежната алея.

  • Фестивали и събития: Златни пясъци е домакин на различни фестивали, събития и културни представления през цялата година, които осигуряват забавление за посетителите.

  • Безопасност: Като част от ЕС, България има много ниско ниво на престъпност, а Златни пясъци е един от най-безопасните морски курорти в страната, като всяка година на морския бряг се командироват няколко допълнителни полицаи, за да се осигури безопасна и приятна лятна почивка за туристите.

  • Модерни места за настаняване: Курортът предлага редица модерни места за настаняване, включително хотели и курорти с удобства, отговарящи на различните предпочитания.

  • Слънчеви залези над морето: Изживейте спиращи дъха залези над Черно море, които създават романтична и спокойна атмосфера.

 

Независимо дали търсите релаксация, приключения или културно опознаване, курортът Златни пясъци предлага разнообразна гама от атракции и дейности за незабравима ваканция. В следващите редове сме селектирали най-предпочитаните хотели на първа линия от нашите потребители, за да ви улесним в избора на място за настаняване.

 

Най-предпочитаните хотели на първа линия

 

Melia Grand Hermitage All Inclusive

Престоят в този 5-звезден хотел може да промени представите ви за удоволствие и комфорт завинаги. Елегантно пространство, окъпано от Черно море, с първокласни удобства и персонализирани услуги, както и възможност да се насладите на плажа по най-ексклузивния начин, който някога сте си представяли.

 

Meliá Grand Hermitage предлага просторни стаи и дизайнерски апартаменти с най-съвременни технологии и всички удобства, от които се нуждаете за най-изключителния си престой. Той предлага и престижни ресторанти, където можете да се насладите на автентична българска и международна кухня. На разположение е и богата програма от дейности за всеки вкус и всяка възраст, което прави скуката почти невъзможна. Научете повече за този страхотен 5-звезден хотел на първа линия.

 

Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб - Ол инклузив

Prestige Deluxe Aquapark Club е 4-звезден хотел със семейна насоченост, разположен в центъра на курортния комплекс Златни пясъци, само на 350 м от централната алея и плажа, в тих и спокоен район, заобиколен от зеленина. Хотелът предлага напълно обновени стаи и апартаменти с всичко необходимо за вашата перфектна почивка.

Храна, забавление, фантастика - това е тяхната концепция. 

 

Качествена храна и огромно количество забавления. Насладете се на услугата All-Inclusive на изключително високо ниво и на достъпа до различни услуги и удобства. Има стая с безплатни конзоли PlayStation, билярд, тенис на маса, футбол на маса и две игри "Лов на съкровища" в хотела и извън него. Можете да се насладите на любимото си предаване по Netflix с безплатен високоскоростен безжичен интернет, достъпен във всички стаи и общи части. Разгледайте още за хотела тук.

 

Грифид Арабела Хотел - Ултра Ол инклузив и Аквапарк

Хотелът е разположен в сърцето на Златни пясъци, отделен само от крайбрежната алея и стълбище до километричния пясъчен плаж.

 

Офертата "ултра ол инклузив" включва закуска, континентална късна закуска, обяд и вечеря на шведска маса с разнообразни кулинарни изкушения, карвинг, пица и паста станции, салатен и вкусен сладкарски бюфет. Предлага се и богат избор от алтернативни възможности за хранене в 4 ресторанта. Веднъж на 10 дни се предлага специална гала вечеря.

 

В баровете гостите могат да се възползват от безплатни местни и международни напитки, както и от безалкохолни напитки и освежаващи коктейли, кафе и чай, наливна бира и селско вино. Лоби барът е с изглед към басейна, а в салона на бара всяка вечер се провежда дискотека.

 

GRIFID Arabella Hotel - Ultra All inclusive & Aquapark предлага меню с възглавници и стаи с модерен дизайн, сателитна телевизия, безплатен Wi-Fi, сейф, безплатен минибар, зареждан ежедневно, и самостоятелна баня. В хотела има професионален екип за грижи за деца, който предлага занимания под надзор през деня за деца и тийнейджъри, различни спортни дейности и мини дискотека вечер. Запазете вашата мечтана почивка тук.

 

Грифид Вистамар Хотел

Разположен само на метри от пясъчния плаж в Златни пясъци, хотел Grifid Vistamar предлага тераса на покрива с инфинити басейн и частен плаж с безплатни чадъри и шезлонги за гостите.

 

Всички климатизирани стаи и суити на Grifid Vistamar предлагат безплатен Wi-Fi, балкон с изглед към морето или парка и баня. Предлагат се и стаи само за възрастни.

 

Офертата "ултра ол инклузив" включва закуска, късна закуска, обяд, следобедни закуски, вечеря и среднощна закуска. При предварителна резервация и минимален престой от 4 нощувки гостите могат да се насладят на местни специалитети в основния ресторант и в трите а ла карт ресторанта. Предлага се безплатна програма за вечеря наоколо в а-ла-карт ресторант. На място има денонощен лоби бар, бар на басейна, бар на плажа и сладкарница.

 

Уелнес съоръженията, като сауна, хамам и масажи, се предлагат при заявка и срещу допълнително заплащане. Фитнес зоната е безплатна. Гостите могат да се възползват и от безплатен достъп до аквапарка Grifid със секция за възрастни и деца в партньорския хотел Grifid Bolero.

 

Анимационният екип предлага различни занимания като аеробика, водна гимнастика, пилатес, тае бо, зумба, фитбол, релаксираща разходка по плажа, скандинавска разходка, разходка в гората, дартс или тенис на маса.

 

Долче Вита Съншайн Резорт Ол Инклузив

Разположен в Златни пясъци, на 600 метра от плажа Ривиера, SH Dolce Vita- All Inclusive - Free Aquapark & Beach предлага настаняване с фитнес център, частен паркинг, градина и тераса. Този хотел разполага с 24-часова рецепция и посреща гости си с ресторант, аквапарк и сезонен открит басейн. Хотелът разполага със закрит басейн, вечерни забавления и детски клуб.

 

Хотелът предлага на клиентите си климатизирани стаи, предлагащи бюро, електрическа кана, хладилник, сейф, телевизор с плосък екран, балкон и самостоятелна баня с душ. Закуската се предлага всеки ден и включва бюфет, континентални и вегетариански опции. Мястото за настаняване предлага детска площадка. В този 4-звезден хотел можете да играете тенис на маса и дартс, а също така се предлагат коли под наем.

 

Astoria Hotel All Inclusive & Private Beach

Хотел "Астория", разположен на първа линия на плажа в известния курорт Златни пясъци, е идеалното място да прекарате незабравима почивка в България.

 

Хотелът разполага с услугата "ол инклузив", за да ви предложи най-добрите удобства - богато гастрономическо меню, забавни развлекателни програми, безплатен Wi Fi в целия хотел и ексклузивни услуги по поръчка.

 

Ол инклузив хотелът в Златни пясъци разполага с повече от 500 стаи, проектирани така, че да предлагат максимален комфорт по време на престоя ви. Във всички тях ще намерите климатик, телевизор, мини хладилник и балкон или тераса. Ако искате да се насладите на хубавото време и да се попечете на слънце, в хотел Астория ще намерите открит басейн със слънчева тераса, а също и детски басейн за най-малките членове на семейството. Златни пясъци е известен с красивия си пясъчен плаж и синьото море, само на няколко крачки от хотела имате частен плаж, запазен за гостите на хотела. Разберете повече тук.

 

Елена Хотел и Уелнес - Ол инклузив

Елена е целогодишен хотел с All-Inclusive в южната част на Златни пясъци.

Хотелът, разположен сред зелената растителност на природния парк и само на 200 метра от плажа, предлага идеални условия за релаксираща и незабравима семейна почивка.

 

Сградата е с изискан дизайн и уникална по рода си инфраструктура, предназначена за събития. Благодарение на многобройните удобства и обширните пространства хотелът се е превърнал в популярно място за различни видове събития.

 

MediSPA Grifid Encanto Beach Hotel - Ultra All Inclusive & Private Beach

Намира се само на метри от частен плаж с безплатни шезлонги и чадъри и в тихата част на Златни пясъци. На разположение на гостите са детски басейн с пързалки и закрит отопляем басейн със стъклен покрив. На разположение е и инфинити басейн с панорамна слънчева тераса на покрива, както и фитнес и уелнес и модерен спа център за луксозни процедури, масажи, процедури за балнеолечение и калолечение, козметични процедури, програми за активност и релаксация.

 

На разположение на гостите са основен ресторант със слънчева тераса, както и лоби бар и уютна сладкарница с изглед към морето. В снек бара на плажа през деня се предлагат сандвичи, хот-дог, пица, дюнер, бургери, плодове и местни алкохолни и безалкохолни напитки. Вечерта се предлага вечеря срещу заплащане, след предварителна резервация. MediSPA Grifid Encanto Beach Hotel разполага и с консиерж услуги.

 

Всяка от стаите разполага с изглед към градината или морето и е оборудвана с климатик и плоскоекранен телевизор с кабелни канали. На разположение е минибар с минерална вода, безалкохолни напитки и бира, зареждани ежедневно, както и сейф срещу заплащане.

 

Марина Гранд Бийч Хотел - Ол инклузив Плюс

Четиризвездният хотел Marina Grand Beach е разположен в красив парк, в непосредствена близост до плажа, в южната част на курорта Златни пясъци. На разположение е безплатен Wi-Fi.

 

Повечето от стаите предлагат изглед към морето. Във всяка стая е осигурен безплатен минибар с вода, бира и безалкохолни напитки. На разположение на гостите са закрит и открит плувен басейн, както и басейн за деца.

 

Можете да се възползвате от залите за фитнес и скуош, сауна, парна баня и голяма зона за релакс, фризьорски салон и салон за красота. Ресторантът на Гранд Хотел разполага с тераса. Има също така снек бар, сладкарница и мецанин бар с тераса.

 

Hotel Pliska All inclusive

Разположен на 5 минути пеша от плажа в морския курорт Златни пясъци, хотел Pliska All inclusive предлага климатизирани стаи с безплатен Wi-Fi. На разположение на гостите са открит и закрит плувен басейн, които се ползват безплатно.

 

Кабелна телевизия и малък хладилник са стандартни характеристики във всяка от стаите. Някои от помещенията са оборудвани с телевизор с плосък екран и кът за сядане с диван. Самостоятелната баня е с душ или вана и безплатни тоалетни принадлежности. На разположение е и балкон.

 

Допълнителните уелнес съоръжения в хотел Pliska All inclusive включват сауна и фитнес център, които са на разположение срещу допълнително заплащане. Възможностите за развлечения на място, които се предлагат срещу допълнително заплащане, включват билярд, тенис на маса и джага.

 

На 100 метра от хотел Pliska All inclusive има магазин за хранителни стоки. Центърът на Варна се намира на 15 километра и предлага голям брой кафенета, ресторанти и барове. До Морската градина също може да се стигне за 20 минути с кола. Летище Варна се намира на 25 км от хотела.

 

Луна Бийч Хотел - Half Board & All Inclusive

Разположен само на 50 метра от пясъчния плаж, 4-звездният хотел Luna предлага открит и закрит плувен басейн. На разположение на гостите е и спа зона със сауна масажи. Във фоайето на хотела се предлага безплатен Wi-Fi интернет. Центърът на Златни пясъци е на около 500 метра.

 

Всички стаи в Luna са климатизирани и оборудвани с мокет, сателитна телевизия и самостоятелна баня. От балкона гостите могат да се насладят на гледка към градината или морето.

 

Хотелът има релаксираща атмосфера с много растения. Гостите могат да опитат местна и международна кухня в а-ла-карт ресторанта, който разполага с бар с тераса с изглед към морето.

 

All Inclusive се предлага срещу допълнително заплащане и включва закуска, обяд и вечеря на шведска маса, както и избрани местни напитки. Аквапаркът, който се намира на 600 метра от Luna, разполага с богата гама от басейни и водни пързалки. Манастирът Аладжа, изграден от скали, е само на 5 км. Научете повече за този хотел.

 

BSA Градина Хотел - Ол Инклузив и частен плаж

BSA Gradina Hotel - All Inclusive & Private Beach е заобиколен от зеленина и се намира само на няколко метра от плажа в Златни пясъци. Той предлага стаи с балкони и безплатен Wi-Fi в обществените зони.

 

Всички климатизирани стаи BSA Gradina Hotel - All Inclusive & Private Beach разполагат със сателитна телевизия и минибар. Баните са с душ и безплатни тоалетни принадлежности. Хотелът работи само на база ол инклузив.

 

Хотел Gradina разполага с открит плувен басейн с бар край басейна, спортен център и спа зона. На място има магазин със спортно оборудване и сувенири.

 

Сентидо Мареа Хотел

Sentido Marea Hotel - 24 часа Ultra All inclusive се намира на няколко крачки от плажа на Златни пясъци. Гостите могат да се възползват от 1 чадър и 2 шезлонга на стая в частната плажна зона на хотела. Хотелът предлага денонощна рецепция и детски клуб.

 

Всички стаи в хотела са климатизирани и разполагат с безплатен Wi-Fi, балкон и луксозна баня. Осигурен е и LED телевизор със сателитни канали.

 

Офертата Ultra All-inclusive включва закуска, континентална късна закуска, обяд, вечеря, следобедна и среднощна закуска. Гостите на Sentido Marea могат да се насладят на местни специалитети в основния ресторант, както и на тематични бюфети за вечеря, и бюфет с напитки с минерална вода, безалкохолни, бира и домашно вино, коктейли за закуска. Българският а-ла-карт ресторант предлага вкусни ястия от българската кухня в модерна обстановка. Изисква се дрескод за вечеря. В 4-те бара се сервира широка гама от алкохолни и безалкохолни напитки, освежаващи коктейли, кафе и чай, както и наливна бира.

 

Гостите могат да се възползват от открит басейн, закрит отопляем басейн, детски басейн и фитнес зала. Срещу допълнително заплащане се предлагат сауна, парна баня и масажи. Аквапаркът на Grifid в сестринският хотел е на разположение безплатно за гостите, настанени във фамилни стаи. Резервирайте вашата почивка.

 

Хотел Лилия

Хотел Lilia е разположен на 30 метра от плажа и на 1 км от центъра на Златни пясъци, сред буйна зеленина. Той предлага стаи с климатик и балкон, както и закуска на място. Сезонен открит басейн на покрива е на разположение срещу допълнително заплащане.

 

Всички просторни стаи разполагат със самостоятелна баня, сателитна телевизия и кът за сядане. Гостите на Лилия могат да релаксират в откритите плувни басейни или директно на пясъчния плаж на Златни пясъци. 

All Inclusive се предлага срещу допълнително заплащане и включва закуска, обяд и вечеря на шведска маса, както и избрани местни напитки. Хотел Lilia разполага с ресторант, лоби бар, барбекю и бирария, където се сервират вкусни ястия и напитки.

 

Berlin Golden Beach Hotel - All Inclusive & Beach

Разположен в близост до яхтеното пристанище, хотел Berlin Golden Beach се състои от 4 сгради и разполага с открит басейн. Всички стаи са с балкон и кабелна телевизия. Хотел Berlin Golden Beach работи по системата "All Inclusive". Концепцията на ресторанта в хотела е да предложи на своите гости разнообразие от българска и международна кухня в комфортна атмосфера. Уникални кулинарни изкушения на блок маса, подходящи за всеки вкус - закуска, обяд и вечеря.


Разгледайте всички хотели на първа линия и в другите курорти и вземете най-информираното решение за вашата почивка!

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени