Oink
Хотели на първа линия в Албена

Хотели на първа линия в Албена

Открийте магията на Албена - безкрайни забавления за незабравима ваканция

Плажът на Албена е известен с обширния си плаж с фин пясък, който се простира на повече от 5 километра, с нежните си и плитки води. Той е идеална дестинация за плувци от всички нива и семейства с деца. Статутът на плажа "Син флаг" е доказателство за неговата чистота, безопасност и екологичност.

 

Независимо дали искате да се попечете на слънце, да построите пясъчни замъци с децата или да се отдадете на водни спортове, Албена предлага спокойно, но оживено плажно преживяване.

 

Защо да посетите Албена

Албена се отличава с ангажираността си към устойчивостта и опазването на природата, като предлага уникална комбинация от развлекателен и екологичен туризъм. Курортът е проектиран така, че да задоволява всички предпочитания - от спокойна релаксация и спа процедури до вълнуващи водни спортове и приключения на открито. Със своя умерен климат Албена е целогодишна дестинация, която обещава незабравими преживявания за всеки посетител.

 

За кой тип туристи е подходящ курорт Албена

  • Семействата ще открият в Албена безопасни, плитки води и приятелски настроени към децата атракции, които са идеални за почивка без стрес;

  • Двойките могат да се насладят на романтични разходки по плажа, вечери на свещи и уединени места за спокойни моменти;

  • Търсачите на приключения могат да избират от голямо разнообразие от дейности, включително гмуркане, уиндсърфинг и пешеходни преходи в близкия природен резерват Балтата;

  • Екотуристите ще оценят отдадеността на Албена към екологичната устойчивост и възможностите за изследване на богатото биоразнообразие на региона;

Настаняване в Албена

От луксозни петзвездни хотели до уютни семейни къщи за гости и екологично чисти жилища - Албена предлага широка гама от места за настаняване, които отговарят на всеки бюджет и начин на живот. Много от хотелите предлагат пакети "All inclusive", които гарантират безгрижна почивка с осигурено хранене, развлечения и дейности.

 

Най-добрите хотели на първа линия в Албена

 

Калиакра Бийч Хотел - Ултра Ол Инклузив

Крайбрежният хотел Kaliakra Beach 4* ви посреща с комфортно обзаведени стаи и остъклени тераси, от които се разкрива невероятна гледка към нос Калиакра, копринения плаж на Албена и безкрайното синьо море. Резервацията тук ще ви гарантира, че ще се насладите на безгрижна и незабравима почивка с формулата Ultra All Inclusive.

 

Ако планирате семейна почивка, хотел Калиакра Бийч 4* е идеалният избор, защото анимационният екип ще се погрижи за доброто настроение на малки и големи с организирани спортни занимания, развлекателни игри, шоу програми и други събития. Не само това, но и за малките гости има детски басейн с водна пързалка и детска площадка на плажа. Плажната библиотека на Албена е в непосредствена близост до хотела. Вземете интересна книга и се насладете на приятно четиво, докато се излежавате на плажа.

 

Maritim Hotel Paradise Blue

Маритим Хотел Парадайз Блу Албена се намира на първа линия и е заобиколен от красив зелен пейзаж. Чистият плаж с фин пясък е един от най-красивите в Европа. В допълнение към широката гама от предлагани спортове, в непосредствена близост има няколко голф игрища. Хотелът разполага с общо 238 луксозни стаи, разположени на 9 етажа.

 

Ресторант Blue Essential предлага богата шведска маса с подбрани ястия. В а ла карт ресторант Montgolfier можете да се насладите на изискани ястия от международната кухня и охладени напитки в лоби бара. Ако желаете, имате възможност да продължите партито след това в нощния клуб на хотела.

 

Hotel Gergana - Ultra All Inclusive

Плаж, море и зеленина на едно място. Разположен на най-добрия плаж на българското Черноморие, хотел Гергана е идеалното място за тиха и спокойна семейна почивка. Ultra All Inclusive хотелът предлага комфортни и стилно обзаведени стаи и апартаменти, в които можете да се насладите на началото на деня си с прекрасна гледка към морето или пищната зеленина на природния резерват Балтата, известен с гъстите си гори и редки видове птици. Поглезете сетивата си на обяд и вечеря в ресторанта, който предлага богато разнообразие от ястия.

 

Лагуна Бийч Хотел

Хотел Laguna Beach 4* ще ви предложи лятна ваканция с френски привкус. От 2014 г. той е клубен френски хотел под марката TUI FRANCE CLUB LOOKEA. Разположен на самия плаж, в сърцето на ваканционно селище Албена, сред красиви цветни градини, хотелът ще ви омагьоса със своята романтика.

 

За да направи почивката ви напълно безгрижна, хотел Laguna Beach 4* предлага формулата All Inclusive. Лятната тераса на просторния ресторант с изглед към морето ще се превърне във Ваше любимо място. А защо да не прекарате следобедите с освежаваща напитка или ароматно кафе в лоби бара на хотела или в снек бара край басейна, където можете да се насладите на пресни плодове, вкусни гофрети, палачинки, сандвичи и сладолед.

 

Хотел Мура

Подарете си незабравима почивка на море, като направите резервация в хотел Mura 4*. Хотелът на брега на морето се намира и в близост до уникалния резерват с гъсти гори - Балтата. Хотелът разполага с модерно обзаведени двойни стаи, малки и големи апартаменти, с чудесни тераси с изглед към морето или резервата.

 

На разположение на гостите са два открити и един закрит басейн, джакузи, детски клуб и детска площадка. Можете да се насладите на тематични вечери с български и морски специалитети в основния ресторант на хотела. Снек барът предлага палачинки, гофрети, салати, плодове, сладолед и др. В лоби бара се сервират освежаващи напитки. Хотел Мура 4* е идеалното място за вашата релаксираща почивка на самия морски бряг! Научете повече за този хотел на първа линия.

 

Хотел Боряна

Разположен на самия плаж и на метри от резервата Балтата, хотелът ще ви очарова и ще ви връща отново и отново. На разположение на гостите са 176 стилно обзаведени стаи и апартаменти, които ще гарантират спокойна почивка за цялото семейство. За да бъде почивката ви наистина безгрижна, хотел Боряна 3* предлага All Inclusive - ресторант, лоби бар, снек бар, открит минерален басейн и бар на басейна. 

 

В цената за всяка стая са включени един чадър и два шезлонга край басейна и на плажа пред хотела. През 6 дни от седмицата можете да се насладите на спортно-развлекателна анимационна програма за деца и възрастни на български и английски език, подготвена специално за вас от аниматорите на Албена. Резервирайте сега.

 

Хотел Елица

Хотел Елица 3* предлага пакет All Inclusive и разполага с климатизирани и комфортни единични, двойни стаи и апартаменти. Една мечтана ваканция сред природата, сред шумоленето на листата и мелодията на пенливите морски вълни. Хотел Elitsa 3* е мястото, където морето се слива с гората. С резервацията си тук ще си подарите една наистина безгрижна почивка на самия морски бряг.

 

Хотел Сенди Бийч

Хотел Sandy Beach 4* ще ви предложи страхотна лятна ваканция, изпълнена с безкрайни забавления. Разположен само на 50 метра от златния плаж, тук можете да се насладите на морския бриз. В непосредствена близост до хотела се намира най-популярният клуб в Албена - Ganvie Beach Bar, където ще се потопите в центъра на забавленията.

 

В снек-бара до басейна на хотела можете да опитате страхотен сладолед или да изпиете следобедното си кафе. Не само това, но и аниматорски екип ще се погрижи за доброто ви настроение с разнообразна програма. Или можете да се възползвате от уникалния продукт на Албена Sports Around, който ви позволява да се включите в спортната програма на различно място по ваш избор в рамките на целия курорт, независимо от хотела, в който сте настанени. Едно от любимите ви места ще бъде лятната градина на хотела, която ще ви очарова с романтичната си атмосфера.

 

Хотел Арабела Бийч

Разположен директно на плажа и само на 5 минути от оживената търговска алея на Албена, хотелът е на идеално място за релаксираща почивка между морето и шума на оживения курорт. Хотел Arabella Beach предлага All Inclusive услуги, открит басейн, ресторант на шведска маса, 1 чадър и два шезлонга на плажа пред хотела. Шест дни в седмицата професионални аниматори предоставят програма за спортни и развлекателни дейности за деца и възрастни.

 

Хотел Малибу

Отлична кухня очаква гостите на хотел Малибу 4* в ресторанта с открита тераса към алеите и тенис кортовете. Чадър и два шезлонга на плажа на хотела са включени в цената на стаята. Хотелът предлага минерален басейн с детска част, бар на басейна и лоби бар, включени в All Inclusive престоя. На разположение са климатизирани и комфортно обзаведени единични или двойни стаи.

 

Разгледайте всички хотели на първа линия и в другите курорти и вземете най-информираното решение за вашата почивка!

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени