Oink
Хотели на първа линия в Слънчев бряг

Хотели на първа линия в Слънчев бряг

Какво можем да правим в Слънчев бряг?

Фина пясъчна ивица с дължина пет километра и ширина до 100 метра, стабилни температури между 25 и 30°C и обект на световното наследство на ЮНЕСКО в непосредствена близост. Това е Слънчев бряг, най-големият и един от най-красивите черноморски курорти в България. Ако търсите семейна и достъпна алтернатива на класическите курорти по Средиземноморието,тогава това е мястото за вас!

 

Освен да събирате тен, да се радвате на кристално синята вода и да се наслаждавате на прекрасните ресторанти и нощни клубове, има и много други интересни неща, които да правите около Слънчев бряг.

 

  • Град Несебър, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО, със своята раннохристиянска църква "Света София", често възхваляван като перлата на Черно море;

  • Четвъртият по големина град в България - Бургас, с неговите важни музеи и манастирския остров "Света Анастасия";

  • Природните резервати в езерния район на Бургас;

  • “Омагьосващото” Поморие с неговата лечебна кал;

  • Стара планина с традиционни села, водопади и пещери.

 

След като отбелязахме основните туристически обекти е хубаво да обърнем внимание и на местата за настаняване в Слънчев бряг. Нашият съвет е да изберете хотел на първа линия, за да сте максимално близко до плажа, до главните търговски улици и най-добрите заведения. В следващите редове сме селектирали най-добрите хотели, които се намират в непосредствена близост до плажа.

 

Meliá Sunny Beach

Малко са местата в България, които притежават толкова много чар, колкото Meliá Sunny Beach. Този all inclusive хотел може да се похвали с неповторимо местоположение само на няколко метра от плажа, собствен аквапарк, частна обособена зона на плажа и детски кът. Освен това е само на 5 км от град Несебър, обявен от ЮНЕСКО за обект на световното културно наследство.

 

Meliá Слънчев бряг предлага просторни стаи и добре оборудвани апартаменти, за да гарантира, че цялото семейство ще се чувства комфортно по време на престоя си. В ресторантите се сервират разнообразни вкусни български и международни ястия, а на плажа има и бар край морето, който предлага бира, безалкохолни напитки и кафе.

 

DIT Evrika Beach Club Hotel

EVRIKA BEACH Club Hotel е модерен и стилен All Inclusive комплекс, който предлага уникални възможности за развлечения и спорт, дневни и вечерни анимационни дейности. Със сигурност ще се насладите на приятната и приятелска атмосфера - гаранция за пълноценна и отлична почивка в най-известния български морски курорт - Слънчев бряг. Хотелският комплекс е стратегически разположен на плажната ивица, в северната, по-тиха и луксозна част на курорта.

 

Дори и най-взискателните гости ще останат очаровани от EVRIKA BEACH Premium Club, който е еталон за най-висок стандарт на обслужване и уникално премиум усещане. Разбери повече за този хотел.

 

Чайка Бийч Ризорт

Тризвездният Chaika Beach е един от най-емблематичните комплекси в Слънчев бряг. Разположен на самия плаж, този хотел предлага на своите гости великолепна гледка към морето, комфорт, домашен уют и първокласно обслужване. Като един от най-големите по българското Черноморие, комплексът е известен с отличните си условия за почивка и развлечения. Той е разделен на три сгради - Чайка, Аркадия и Метропол. Хотелът предлага няколко възможности за настаняване в семпли, но уютни двойни стаи, студиа и апартаменти.

 

Chaika Beach Resort предлага лятна почивка на база ол инклузив с неограничено количество храна и напитки. Любителите на храната от всички възрасти могат да се насладят на вкусен и разнообразен бюфет в основния ресторант на хотела. През деня хотелът предлага открит басейн и достъп до обществен плаж с една от най-дългите плажни ивици в страната. За най-малките гости хотелът разполага с открита детска площадка.

 

Кубан Хотел & Аквапарк - Ол Инклузив

Хотел Кубан е all inclusive хотел, разположен в северната част на Слънчев бряг, точно на плажната ивица, предлагащ достъп до басейн и плаж с безплатни шезлонги и чадъри на басейна. Хотел Кубан съчетава гостоприемство, лукс и комфорт, съчетани с набор от услуги. Уникалната му позиция в сърцето на нощния живот на българското Черноморие го прави идеален за тези, които изискват забавления, барове и ресторанти. Резервирайте вашата мечтана почивка сега.

 

ДИТ Маджестик бийч ризорт

Majestic Beach Resort е елегантен и очарователен комплекс, който предлага на своите скъпи гости релаксираща и изискана атмосфера, перфектна атмосфера на топлина и гостоприемство. Комплексът е стратегически разположен в по-луксозната, стилна и спокойна северна част на Слънчев бряг. Маджестик Бийч Ризорт се състои от 4-звездна хотелска база с два съседни блока с ексклузивни апартаменти. Комплексът е символ на върховно преживяване на плажа, комфортна оригиналност и просторен лукс.

 

Barceló Royal Beach

Барсело Роял Бийч е 5-звезден хотел с 304 стаи, включително стаи Делукс и апартаменти, които предлагат идеалното място за почивка и го превръщат в идеалната база в Слънчев бряг за семейна почивка или романтично бягство. Стаите и апартаментите предлагат неформална и елегантна атмосфера, осигуряваща максимален комфорт на гостите.

 

Заведенията за хранене в хотела включват бюфет с морски дарове, българска и международна кухня, тематични вечери и много други. Заведенията предлагат на гостите да се насладят на кафе, коктейли, вина и леки закуски, придружени от шоу на живо.

 

Барсело Роял Бийч разполага с 3 открити басейна, единият от които е отопляем, както и със СПА център със зали за процедури за тяло и масажи, козметични услуги и фитнес студио. Хотелът се грижи и за най-малките членове на семейството със своя Barcy Club, където децата над 4-годишна възраст могат да се насладят на разнообразни забавни дейности с екип от аниматори. Разберете повече за хотела тук.

 

Хелена Сендс

Събудете се с морето, с нежното шумолене на вълните като саундтрак и свежия бриз като спътник на закуската. Това е ежедневието в Royal Palace Helena Sands, привилегирован анклав на брега на морето в Слънчев бряг.

 

Представете си, че се разхождате из райска градина. Можете ли да я видите? Сега добавете естествен поток, който се вие през растителността, с живописни мостчета, които ви приканват да преминете. Това ли е приказен образ? Не, това е просто атмосферата, която заобикаля Кралския дворец Хелена Сендс. И за да бъде завършена тази идилична картина, просторни стаи с климатик, сателитна телевизия и, за много късметлии, незабравима гледка към морето. А ако пътувате със семейството си, не забравяйте, че има специална зона за отдих, предназначена за най-малките.

 

Hotel Marvel All Inclusive

Напълно реновиран през 2024 г. и разположен само на 100 м. от морската алея и плажа на Слънчев бряг ви очаква четиризвездният All Inclusive хотел Marvel. Плажната зона "Марвел" с безплатни шезлонги и чадъри също е част от пакета ALL inclusive за гостите. Богата мултинационална кухня, изкусителни ястия и букет от подбрани напитки ще откриете в ресторантите "Амброзия" и "Бендида" с просторна лятна тераса.

Хотел "Лонгоза"

В близост до живописните дюни и морето, в тихата южна част на курорта Слънчев бряг, на 2 км от центъра и на 5 км от стария Несебър, хотел "Лонгоза" посреща гостите си сред зелени и красиви дворове и прохладата на басейните за деца и възрастни. Комплексът предлага разнообразни съоръжения за отдих и спорт, като игрище за плажен волейбол, футбол на закрито, волейболно игрище, фитнес зала, дартс, билярд, тенис на маса, електронни игри, въздушен хокей и други игри, както и детска площадка за най-малките ни посетители. Резервирайте вашата семейна почивка сега.

 

Галеон Резидънс и СПА

Galeon Residence and SPA се намира в южната част на Слънчев бряг, само на кратка разходка от живописния стар град Несебър. Луксът, модерното строителство, вниманието към детайла и топлото и сърдечно обслужване са преплетени в уникален туристически продукт - комплекс "Galeon Residence and SPA". На територията на комплекса са на разположение паркинг, детска площадка, детски клуб, високоскоростен Wi-Fi и два басейна.

 

Effect Grand Victoria Hotel

Четиризвездният хотел Effect Grand Victoria Hotel се намира на плажната ивица на най-големия български морски курорт - Слънчев бряг. Едно от най-големите му предимства е невероятната гледка към морето и близостта до плажа - само на 30 метра от хотела.

 

Хотелът разполага с 1 основен ресторант на шведска маса, 3 тематични а ла карт ресторанта, лоби бар 24/7, 2 бара на басейна, снек бар, сладкарница. Effect Grand Victoria Hotel предлага голямо разнообразие от възможности за настаняване. Има стаи за всеки вкус и предпочитание - двойни стаи или различни видове апартаменти за семейства. Разберете повече за този чудесен хотел на първа линия тук.

 

Хотел Нобел

Разположен на самия плаж в южната част на курортния комплекс Слънчев бряг, 5-звездният хотел Nobel ще ви очарова с елегантния си дизайн и изискан стил. В близост се намират пясъчните дюни - уникална природна забележителност, летище Бургас е на 25 км, а Варна е на 100 км.

 

Изцяло реновиран през 2019 г., хотелът предлага Ultra All-Inclusive настаняване с чадъри и шезлонги на плажа. В целия хотел е наличен безплатен Wi-Fi интернет. На ваше разположение са 160 елегантно обзаведени двойни и единични стаи, студиа и апартаменти с красива гледка към морето и комплекса. Всички стаи са комфортно оборудвани с централен климатик, Wi-Fi интернет, кабелна телевизия, мини хладилник, телефон с директно избиране, балкон, баня с душ и сешоар.

 

iHotel Sunny Beach

Модерен и стилен семеен хотел, новооткрит през 2017 г. след пълна реновация.

iHot@l е първият по рода си хотел в България, който използва нови интелигентни технологии, за да ви помогне да се насладите на престоя си. Онлайн информационният портал помага на гостите да научат повече за различни услуги и дейности и да ги резервират. Всяка информация, от която може да имате нужда, ще я намерите тук.

 

Лотос Семеен Хотел

24 години топло посрещане… Удобно разположен, на по-малко от една минута пеша от известния плаж на курорта Слънчев бряг, семеен хотел Лотос предлага просторни, комфортно обзаведени стаи, оборудвани с големи и удобни легла. Семеен хотел Лотос разполага с апартаменти, студиа и двойни стаи, всяка със собствена тераса, както и с евтини двойни стаи на приземния етаж с веранда.Ресторантът предлага фантастична храна и богат избор от закуски на масата за закуска, която е включена в цената на стаята.

 

Хотел Бор

HVD Club Bor е разположен в частен парк в Слънчев бряг. Хотелът се намира само на 150 м от спиращ дъха плаж и е в сърцето на курорта, близо до всички атракции, магазини, курортен център, дискотеки, ресторанти и др.

Тяхната мисия е да осигурят всички удобства за приятен и незабравим престой.

Ще получите топло посрещане в хотела. 

 

Голямото разнообразие от услуги и удобства ще ви помогне да създадете една незабравима морска ваканция. Качеството на продукта, разнообразната им кухня и любезният персонал превръщат Клуб Хотел Бор в желано място за почивка и отдих не само за по-възрастни клиенти, но и за млади семейства.

 

Blue Pearl Hotel

Сгушен на нежния пясъчен плаж, хотел Blue Pearl е идеалното място за спокойна семейна почивка или романтично уединение, увенчано с величествена гледка към залива на Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас. Хотел Blue Pearl се намира на самия плаж в курорта Слънчев бряг в началото на централната пешеходна алея. През годините от създаването си хотел Блу Пърл 4*, Слънчев бряг, е бил ежегодно отличаван от различни туристически организации и партньори за усилията си винаги да предоставя висококачествени услуги.

 

В статията сме опитали да включим всички най-търсени хотели на първа линия в Слънчев бряг, но със сигурност сме пропуснали някои от тях. Може да намерите подробна информация за останалите места за настаняване в близост до плажа тук.


Разгледайте всички хотели на първа линия и в другите курорти и вземете най-информираното решение за вашата почивка!

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени