Oink
Хотели на първа линия в Лозенец

Хотели на първа линия в Лозенец

Лозенец - едно от най-търсените места за почивка в района на Бургас

В Лозенец е тихо и спокойно през зимата, но в разгара на сезона се превръща в оживен и шумен морски курорт. Това живописно село бързо се превърна в една от най-търсените дестинации по българското крайбрежие, привличайки посетители с уникалната си комбинация от природна красота, морски отдих и местна култура.

 

Лозенец е село с малки, кокетни сгради и вили. Повечето от тях са превърнати в удобни летни квартири. Странджа планина е на няколко километра, така че дестинацията предлага смесица от планински и морски климат със средни летни температури от 22-31 градуса.

 

Плажовете в Лозенец

Лозенец се гордее с дълги и живописни плажове - централният плаж на Лозенец и по-уединеният плаж Тарфа, известни с чистия си пясък и прозрачната вода, които са идеални за слънчеви бани, плуване и разнообразни водни спортове като сърф, гмуркане и риболов.

 

Близките плажове на Корал, Юг и Оазис предоставят допълнителни места за наслада от морето. Районът се слави и с една от най-чистите морски води по българското Черноморие.

 

Централният плаж е около 1 км ивица от фин пясък и дюни и живописни вулканични скали от двете страни. Той е идеално място за практикуване на водни дейности, релакс или риболов. Интересно е, че този плаж предлага и нудистки сектор за тези, които предпочитат да се пекат на слънце без никакви задръжки.

 

Плажът разполага със съоръжения за плажен волейбол и различни съоръжения за водни спортове в единия край с училище за уинд сърф и кайт сърф. В другия край на плажа има спокойни води, идеални за малки деца. На плажа има и няколко бара и ресторанта, предлагащи морски дарове и традиционна българска храна. Целият плаж е със спасителна охрана.

 

Ако обичате музиката, по-малкият плаж на Лозенец е за вас. Той е разположен в малък залив и е част от бар на скалите. Това е музикално заведение, на което почти всяка вечер се изявяват популярни изпълнители и диджеи.

 

Най-добрите хотели на първа линия в Лозенец

Регионът предлага разнообразие от места за настаняване - от луксозни хотели до бюджетни къщи за гости, които отговарят на всички предпочитания и осигуряват комфортен престой. Ето и списък с най-добрите места в близост до плажа.

 

Oasis Resort Lozenets

Oasis Resort Lozenets е комплекс от затворен тип с ограничен достъп за външни лица. Разположен е на брега на един от най-красивите заливи в южната част на българското Черноморие. Комплексът е разположен на тихо и спокойно място между курортите Лозенец и Царево, на 60 км. от Бургас.

 

Оазис е уютно ваканционно селище, състоящо се от различни квартали с нискоетажни сгради, заобиколени от богато растително разнообразие, просторни зелени градини и красиви фонтани. Престоят ви в курорта ще ви предостави всички възможности и удобства на едно място - открит басейн, детски открит басейн, СПА център, фитнес, зала за групови тренировки, козметично студио, 4 ресторанта с диференциран интериор и вид кухня, бар-басейн, детска градина и ежедневна анимация за вашето дете, тенис кортове, множество магазини - за дрехи, обувки, бански костюми, парфюми, супермаркет, аптека, автомивка, обменно бюро, зарядни станции за електромобили, конферентни зали за организирани събития, водни атракции, плажни фитнес и спортни площадки.

 

Oasis Del Mare Beach Front Hotel - All Inclusive

Четиризвездният комплекс Oasis Del Mare е разположен на плажа "Оазис", заобиколен от спиращи дъха пейзажи и уникална природа, само на километър от живописното село Лозенец. Отличителните качества на това райско кътче включват великолепно море, голям плаж и дивата природа на Странджа планина. Акцентът на хотела е върху млади семейства и деца. За най-малките има планирани много неща, включително забавни игри, тематични дни, танци, аниматори и детски дни, изпълнени със смях и приключения.

 

Лозенец Вю Хотел

Лозенец Вю е близо до всичко в селото. Изчистеният интериор, големите и удобни спални, модерните мебели и електроуреди ще ви помогнат бързо да се отпуснете и да се почувствате като у дома си. Хотелът разполага с девет апартамента, четири апартамента с една спалня и изглед към морето и четири апартамента с две спални и панорамен изглед към морето. Всички апартаменти, с изключение на семейния апартамент, разполагат с балкон. Ресторант Lozenets View е модерен ресторант на разумни цени в Лозенец. Обичан от всички наши гости и приятели, ресторантът впечатлява със свежото си, богато меню и простор.

 

Oasis Del Sol - Front Beach

Оазис Дел Сол - Фронт Бийч се намира на брега на морето и разполага с открит плувен басейн и градина. Всички помещения са оборудвани с телевизор и климатик. Този бутиков хотел предлага релаксираща и уютна атмосфера и настаняване в двойни стаи и апартаменти.

Siena Premium Retreat - Free parking

Siena Premium Retreat е 5-звезден хотел, създаден да отговори и на най-взискателните нужди на туристите. За да ви осигури най-доброто ваканционно изживяване, хотелът съчетава елегантен бутиков интериор с перфектното местоположение - само на 50 метра от плажа. Хотелът разполага с безплатен паркинг.

 

Изборът на Лозенец за тяхно местоположение не е случайно. Това е прекрасен регион за почивка на плажа, водни спортове, разглеждане на забележителности и дълги разходки сред красивата природа. Лозенец има какво да предложи и на тези, които са свикнали с активен нощен живот. Резервирайте своята незабравима почивка още днес.

 

Hotel Luxor

Хотел Луксор се намира само на 50 метра от централния плаж, пленяващ с фин и златист пясък и кристално чиста морска вода. Центърът на село Лозенец е на 200 метра от хотела и предлага изобилие от забавления. В близост до хотела пресича малка, обрасла със зеленина река, над която се извисяват клони, красиви дървета в ярки цветове. Хотел Луксор е разположен в изключително тих и спокоен район, пред който се открива живописна гледка към пленителния морски тракт.

 

Хотел Луксор

 

Хотел Лагуна

"Комплекс "LAGUNA" разполага с бистро и еднофамилен домашен хотел. Хотелът е категория 3 звезди и е панорамно разположен на брега на Черно море. Хотелската част на комплекса е съвсем нова и започна работа в началото на лятото на 2007 г. Разполага с 14 стаи, 2 студиа и 2 луксозни апартамента, които предлагат уют и комфорт на своите гости. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, климатик, кабелна телевизия, интернет и панорамна тераса към морето.

 

Хотел Белисимо

Хотел Bellisimo се радва на централно местоположение в Лозенец и предлага непосредствен достъп до магазини и ресторанти. Намираме се на 30 метра от плажа. Всички помещения за настаняване са климатизирани и разполагат с 1 или 2 балкона с изглед към морето. Допълнителните удобства включват телевизор с кабелни канали, хладилник и самостоятелна баня с душ или вана, както и безплатни тоалетни принадлежности. Някои стаи са по-големи и разполагат с допълнителен кът за сядане и телевизор с плосък екран.

 

Гостите се наслаждават на свежа закуска в хотел Bellisimo, която се сервира на шведска маса и на уютно място в зелената градина. На денонощната рецепция могат да бъдат организирани перални услуги и трансфер. Осигурява се безплатен Wi-Fi достъп, а безплатният охраняем паркинг е на разположение при поискване. Автогарата на града е само на 300 метра. В радиус от 30 минути път с автомобил можете лесно да стигнете до плажовете на Созопол, Китен и Приморско. В непосредствена близост са и известните плажове Корал, Силистар, Велека и др.

 

Мястото има дълга история. Построено е преди повече от 25 години и в началото е служило като почивна база на "Химимпорт" АД. В сегашния си вид е от 2019/2020 г. след основен ремонт и пълна реставрация.

 

Хотел Френдс Лозенец

Хотелът е разположен в красиво озеленена градина с много стари дървета и растения. Разполага с 14 двойни стаи, всяка от които има собствен малък двор с кът за сядане или тераса с изглед към градината. Две студиа, един апартамент и един мезонет със собствен двор с мека мебел за отдих. В градината се намира ресторант, където можете да се насладите на чудесна кухня и приятна атмосфера. За малките ни гости има кът за игра на открито. Хотел Френдс предлага бутиково обслужване, приятна атмосфера, артистичен дизайн и желание да направят почивката ви възможно най-приятна.

 

Хотел Феникс

Хотелът е построен в оригиналния си стил, в тих и спокоен район, само на 100 метра от плажа. Центърът на село Лозенец е на 150 метра от хотела и предлага множество развлечения. За тези от вас, които търсят спокойна и щастлива почивка за цялото семейство, хотел Феникс предлага всичко - просторна градина с детски кът, ресторант, фитнес зала, басейн с джакузи и джет под наем, а най-малките не са забравени - за тях има детски басейн.

 

Разгледайте всички хотели на първа линия и в другите курорти и вземете най-информираното решение за вашата почивка!

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени