Oink
Новите места, за които трябва да знаете през юни

Новите места, за които трябва да знаете през юни

Лятото е сезонът на новите открития и преживявания, а Юни носи със себе си няколко нови заведения, които непременно трябва да посетите. От ресторанти с авторска кухня, през уютен рестобар, до уникални места за забавление и вкусен сладолед, тези локации ще задоволят всяко кулинарно и социално предпочитание. В следващите редове ще ви запознаем с най-новите и интересни места в София, Пловдив и Стара Загора, които ще направят вашия месец още по-специален.

 

ARIA Restaurant

ARIA Restaurant е най-новият адрес за авторска кухня и незабравими вечери в София. Разположен на ул. „Узунджовска“ 7-9, ресторантът предлага модерна и уютна атмосфера. Главният готвач, шеф Атанас Балкански, е второ поколение кулинар и финалист в Hell’s Kitchen. Менюто му включва сезонни български ястия, приготвени с международен привкус и висококачествени продукти. Изисканият винен лист съдържа над 80 предложения, което го прави идеален за любителите на добрата храна и вино.

 

Рестобар Синева

Рестобар Синева е скритото бижу в сърцето на София, разположен на ул. Кърниградска 31. Това уютно място предлага ненадмината атмосфера с вкусна кухня, освежаващи коктейли и спокойна обстановка. Лятната градина на Синева е перфектното място за отдих в топлите дни, предоставяйки свежест и релакс сред зеленина. Идеално за вечеря с приятели или романтична среща, Синева ще ви очарова с приятната си обстановка и отлично обслужване. Очаквайте скоро официалното откриване и не пропускайте да го посетите.

 

BRUTAL Nargile Gaming Club

BRUTAL Nargile Gaming Club е новото място в Пловдив, което съчетава наргиле бар и гейминг клуб в едно. Разположено е в комплекс 7 points. Тук можете да се насладите на разнообразие от наргиле аромати и да играете любимите си видео игри с приятели. С модерна и уютна обстановка, клубът предлага уникално преживяване за любителите на наргилето и гейминга. Не пропускайте да го посетите за незабравими вечери и забавления. Откриването е на 8 юни с турнир по билярд и много изненади!

 

Palikari

Palikari е най-новият бар и кафене в Стара Загора, който скоро ще отвори врати на бул. „Руски“ 42. Разположен на мястото на бившото кафе в Регионален исторически музей, Palikari обещава готина музика, свежи коктейли и различни събития. Това е мястото, където можете да се насладите на уникална атмосфера и забавления с приятели. Всички старозагорци и гости на града могат съвсем скоро да посетят това обещаващо заведение!

 

Gelato Story 127

Първото занаятчийско джелато, приготвено с много любов и натурални съставки, е вече на разположение в Стара Загора. Gelato Story 127 предлага уникални вкусове, които ще задоволят всеки вкус. Сладоледената къща съчетава уютна атмосфера и качествено обслужване, което го прави перфектното място за освежаване през летните дни. Разположен на ул. „Св. Княз Борис 127“, Gelato Story 127 е място, където всяка лъжичка е истинско удоволствие. Посетете го, за да се насладите на най-доброто джелато в града и да изживеете сладки моменти с приятели и семейство.

 

С настъпването на горещите месеци, е време да се потопим в разнообразието от нови обекти и заведения, които обещават да не ни оставят да скучаем. Нека създадем незабравими спомени в компанията на приятели и семейство.

 

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени