Oink
Хотели на първа линия в Кранево

Хотели на първа линия в Кранево

Защо трябва да посетите Кранево?

Ако вече сте решили да пътувате до българското Черноморие, не пропускайте възможността да посетите курорта Кранево. Той се намира в непосредствена близост до Варна и е място, където можете да се отпуснете и да се насладите на естествената среда, която до голяма степен е недокосната от нарастващата урбанизация в другите големи курорти. Плажът е широк, красив и покрит с фин, златист пясък. Когато посетите Кранево, ще можете да се насладите не само на прекрасния плаж и морския бряг, но и на добре развития еко и традиционен селски туризъм.

 

В непосредствена близост до Кранево се намира уникалният природен резерват "Балтата" с впечатляващо разнообразие от биологични видове - флора и фауна. Природната среда в Кранево и околностите му е невероятно красива и дори пътеките към плажа са осеяни с диви цветя.

 

В непосредствена близост до Кранево се намират още две уникални села - Оброчище и Чукурово.  В Оброчище можете да откриете много добре запазени сгради, къщи и други архитектурни постройки от XVI век.  В Чукурово има много интересен Етнографски музей, който също си заслужава да бъде посетен.

 

Кранево се намира и много близо до град Балчик, който има редица невероятни архитектурни и природни забележителности, които непременно трябва да посетите.  Една от най-удивителните е бившият дворец на румънската кралица Мария, който е не само необикновена постройка, но и включва уникална ботаническа градина с една от най-големите колекции от кактуси и други цветя и растения в Европа.

 

Кранево е идеалното място за престой, когато посещавате българското Черноморие и Варна, тъй като се намира между двата най-големи и вероятно най-известни български черноморски курорта - Златни пясъци и Албена. В същото време цените за престой в Кранево са много по-ниски от цените за хотелски резервации и храна в големите курорти.

 

До северния плаж на Кранево има конна база, където можете да се научите или да се отдадете на езда край морето. В Кранево има множество различни ресторанти и други места за хранене, където можете да се насладите на традиционна българска кухня, както и на класически европейски ястия. Кранево разполага с надежден медицински и стоматологичен център, банки, поща и има различни транспортни връзки с околните градове, със столицата и с международните пътища и летище.

 

Перфектна комбинация между непокътната природна среда, красив плаж, чудесно местоположение и много конкурентни цени, Кранево определено е една от нашите топ препоръки.

 

Най-добрите хотели на първа линия в Кранево

 

Therma ECO - Mineral Pool & SPA

Комплексът "Терма Вилидж" е разположен на българското Черноморие, в подножието на Добруджанското плато, в непосредствена близост до природния резерват "Балтата".

 

Комплексът включва два великолепни петзвездни хотела - "ЕКО Терма Вилидж" и "Терма Палас", всеки от които разполага с басейни с минерална вода, както и специална сграда за настаняване "Therma Camp & Pool" за спортисти и техните треньори.

 

Therma ECO - Mineral Pool & SPA

 

Хотелите са оборудвани с ресторанти, предлагащи европейска и традиционна българска кухня, открити плувни басейни, СПА центрове, зали за тренировки, боулинг зали, зали за фитнес и йога, открит басейн с водни пързалки, басейн с олимпийски размери 50 м, барове, пицария, спортни площадки, стадиони, тенис кортове, паркови зони за отдих, конна база, модерни двуетажни вили, разположени на няколко метра от пясъчния плаж на комплекса и оборудван плаж.

 

Ефект Алгара Бийч Клуб Хотел - Ултра ол инклузив

Ефект Алгара Бийч Клуб Хотел предлага на своите гости 158 комфортни и луксозни стаи, разпределени в 4 сгради, включително 12 просторни семейни вили и 3 плажни къщи. Всички помещения за настаняване, разположени на по-висок от 1-ви етаж, са достъпни с асансьори. Ултра ол инклузив програмата позволява на гостите да опитат разнообразните изкушения на българската и световната кухня. На разположение са: 1 основен бюфет ресторант, 2 тематични ресторанта (Рибен ресторант и Италиански ресторант), денонощен лоби бар, бар "Косара", 1 плажен бар и 1 бар в Кралската зона.

 

Паркът на хотела се простира на площ от 85 000 кв. м, което го прави чудесно място за спокойни разходки. Комплексът разполага с футболно, баскетболно игрище, тенис корт, както и тенис маса.

 

Специален акцент в продукта е концепцията "Katta Macht Urlaub", разработена от Schauinsland reisen, която превръща детската анимация в истинско приключение. Възрастните също ще се забавляват подобаващо - спортни занимания, парти игри, шоу програми и вечери с музика на живо.

 

Casa di Fiore SPA and Medical Hotel, Mineral Pools & Private Beach

Разположен в прегръдките на Северното Черноморие, в сърцето на китното курортно селище Кранево, хотел Casa di Fiore впечатлява с уникалното си местоположение - само на няколко метра от мястото, където лазурните морски води се срещат с финия златист пясък.

 

Огромното пространство, истинският морски въздух и невероятната гледка създават неповторимата атмосфера на вълшебното СПА приключение, което може да се посети през четирите сезона. Захранван с богата на съдържание минерална вода, комплекс Casa di Fiore може да се похвали с изключително голям избор от целогодишни открити и закрити басейни, сред които солени, студени шокови, акватонични, горещи, плувни и детски.

 

Предлаганите СПА и медицински услуги имат не само релаксиращ и успокояващ ефект, но и спомагат за подобряване на здравословното състояние и повишаване на тонуса.

 

Разхождайки се сред екзотичните богато озеленени части, ще се уверите, че Casa di Fiore е райска градина на брега на морето. Освен за екстериора, персоналът на хотела се е погрижил и за вътрешното удоволствие в нашите ресторанти и барове.

 

Качествената храна с гарантиран произход е сред основните ни приоритети. В двата ни ресторанта "Botanico" и "A-la-Carte" ще се впуснете във вълнуващо гурме преживяване, дегустирайки от специално подбраните продукти от техните ферми. Научете повече за това място.

 

Sunny Castle Hotel - All Inclusive

Sunny Castle 4**** е съчетание от красива архитектура, стилно модерно обзавеждане, спа център, отлично обслужване и вкусна кухня. Хотелът е разположен на първа линия на централния плаж на Кранево. 

 

За да се чувствате удобно и като у дома си, всяка стая разполага със собствен климатик, LCD телевизор, кабелни канали, безплатен Wi-Fi, стационарни телефонни апарати, включително в банята, минибар и сейф. Баните разполагат с вана или душ, биде, сешоар и халат за баня.

 

Хотел Палма Бийч

Сгушен на южния плаж на Кранево, хотел Palma Beach съчетава крайбрежен чар с модерен комфорт, създавайки спокойно и привлекателно убежище за туристите, които търсят почивка. Всички стаи в хотела разполагат с балкон, климатик и телевизор, а някои помещения са с изглед към морето. В стаите за настаняване има гардероб и самостоятелна баня. Гостите на Palma Beach Hotel могат да се насладят на закуска на шведска маса или континентална закуска. Персоналът на 24-часовата рецепция говори български, немски, английски и руски език и винаги е на разположение да ви помогне.

 

Veramar Beach Kranevo- All inclusive & Free Beach Access

Veramar Beach Hotel е новопостроен 4-звезден хотел в бързо развиващия се курорт Кранево. Разположен е в непосредствена близост до живописен плаж - на около 70 м., на тихо, уютно и зелено място, с панорамна гледка към крайбрежните хълмове и нос Калиакра. Кранево има директна връзка през плажа с други курорти: Албена, Балчик и Златни пясъци. Плажната ивица на Кранево е дълга 6 км, а ширината ѝ достига невероятните 130 м.

 

Хотелът предлага настаняване на база All inclusive и е подходящ за семейна почивка или релаксиращ уикенд. Директната връзка с плажа предлага на гостите на хотел Верамар Бийч желаната морска атмосфера и спираща дъха гледка към морето. Тук ще получите вниманието и обслужването, които търсите за вашата релаксираща почивка на брега на Черно море.

 

Хотел Магнифик

Ако търсите хотел на първа линия в Кранево - хотел Магнифик е перфектният избор. Вкусна храна, модерен екстериор и любезно обслужване са само част от плюсовете на това място. Всяка сутрин в хотел Magnific се сервира закуска на шведска маса. Районът е популярен за колоездене и други спортни дейности.

 

Aquamarine - Wellness & SPA Hotel

Бутиков хотел Aquamarine **** е най-новото бижу на плажа в Кранево, създадено, за да впечатли и най-взискателните посетители! Хотелът съчетава деликатна луксозна атмосфера с комфорт и уют.

 

Разположен само на 50 метра от плажа с фин пясък и плитка вода, ще ви накара да забравите за забързаното си ежедневие. Концепцията на хотела се основава на индивидуално обслужване и внимание към всеки гост.

 

Разгледайте всички хотели на първа линия и в другите курорти и вземете най-информираното решение за вашата почивка!

 

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени