Oink
Хотели на първа линия в Несебър

Хотели на първа линия в Несебър

Несебър е един от най-популярните летни курорти по българското Черноморие. Градът има много стара история и богата култура. Според някои данни селището е основано около 3000 г. пр.н.е. от траките. Ето защо няма съмнение, че Несебър е най-древният град по българското Черноморие.

 

Като любима лятна дестинация, Несебър предоставя отлични условия за спокойна почивка, места за посещение и неща за правене. За късмет природата е била много щедра на страната и региона. Курортът Несебър предлага красиви златисти плажове и зелена природа. В комбинация с културните и историческите забележителности дестинацията се превръща в магнит за много туристи. По данни на община Несебър през летния сезон 30-40 хил. туристи дневно посещават Стария град.

 

Несебър е известен с високата си концентрация на атракции, места за посещение и забележителности, както и с автентичния български дух, който може да се усети на всяка крачка при разходката ви из Стария град. Не се чудете какво да правите в Несебър, намерете тук нашия списък с най-добрите неща за правене:

 

Посещение на Стария град на Несебър

Ако сте от туристите, които търсят културни забележителности и музеи, Несебър със сигурност е вашето място. Старият град на Несебър е под закрилата на ЮНЕСКО и това е много повече от "обикновен музей". На територията на малък полуостров с дължина 850 м. и ширина 350 м. можете да се разходите по калдъръмени улички сред древни руини, крепостни стени, църкви и музеи. Историческата стойност на това място е неизмерима! А освен това тук има много ресторанти и малки магазинчета за ръчно изработени сувенири, които правят атмосферата неповторима.

 

Релакс на плажа

Когато става въпрос за лятна почивка, посещението на плажа е една от основните части на плана за действие. Бреговата линия на Несебър е дълга 50 км и има няколко плажа - малък в Стария град и два по-просторни в Новия град - Северен и Южен плаж. Има платена зона с шезлонги и чадъри и безплатна зона. Много ресторанти и барове се грижат за любителите на слънчевия загар. Уникалното съчетание на море и планина е причината много туристи да идват тук всяко лято.

 

Аквапарк Несебър

Ако почивката на плажа ви омръзне, а морето не е достатъчно, можете да се спуснете по пързалките на Аквапарк Несебър. Той предлага огромно разнообразие от водни пързалки, реки и басейни в Европа, така че пързалките са подходящи за всички нива на смелост. Най-популярни са: "Кралската кобра", "Космическата совалка", "Дражеро Мултислайд", "Симулатор за сърф" и много други. ... очевидно само един ден в Аквапарка няма да е достатъчен. Аквапарк Несебър е идеален за ден с приятели и чудесна атракция за деца. 

 

Отидете на парти

Въпреки че Несебър е най-популярната културна дестинация по Черноморието, всички търсачи на партита няма да останат разочаровани. Най-добрата парти дестинация в България - Слънчев бряг, се намира на пешеходно разстояние. Двата курорта са свързани. Най-горещите партита по Черноморието са разположени на плажа в Слънчев бряг (Cacao Beach) или в центъра. Така че нека партито започне! Всъщност близостта до Слънчев бряг е голямо предимство - шумните места не са наблизо, а на ваше разположение са още толкова много атракции и неща за правене!

 

С толкова много неща за правене и забележителности Несебър ще спечели сърцето ви и определено трябва да бъде следващата ви дестинация! Това малко място може да предложи толкова много! Разгледайте многобройните му хотели на първа линия и изберете най-добрия за вас!

 

Топ 10 на най-добрите хотели на първа линия в Несебър

 

HI Hotels Imperial Resort - Ultra All Inclusive

Хотел Festa Panorama се намира само на няколко метра от плажа. Перфектното местоположение на хотела осигурява и бърз достъп до стария град Несебър и най-големия морски курорт в България - Слънчев бряг. Идеален за семейна почивка, хотелът може да предложи на своите гости 235 двойни стаи и 15 апартамента с големи балкони, повечето от които разкриват спираща дъха гледка към залива на Слънчев бряг.  

 

Хотелът се основава на концепцията за ол инклузив. В основния ресторант гостите могат да намерят както традиционни български и международни специалитети, така и тематични вечери и шоу кукинг. Страхотното изживяване е гарантирано за всички - от най-малките до най-възрастните гости; с разнообразните анимационни шоута и игри гостите никога няма да се отегчат.

 

За да бъде изживяването още по-пълноценно, хотелът предлага отопляем закрит и открит басейн, зона за релакс, нощен клуб, лоби бар, бар край басейна, фреш бар, фитнес зала, две конферентни зали, волейболно игрище и стрийт фитнес.

 

Hotel Saint John Baptist Nessebar

Разположен в северната част на Стария град на Несебър, само на 20 метра от брега на морето, сред уникални архитектурни и исторически паметници, хотел Свети Йоан Кръстител Несебър се гордее с чудесното си местоположение.

 

Луксозният интериор, съчетаващ съвременни удобства с традиционни архитектурни елементи, ще ви очарова още с влизането ви. Уелнес съоръженията, включващи парна баня, финландска сауна и инфрачервена сауна, са на разположение безплатно.

 

Апарт-хотел Парадизо

Елегантният комплекс разполага с 98 стилно обзаведени апартамента и студиа, от които се открива великолепна гледка към най-големия български курорт Слънчев бряг. Хотелът е правилният избор за посетители, които търсят комбинация от чар и спокойствие. Персоналът предлага внимателно, персонализирано обслужване и е винаги отзивчив към своите гости. Апартаментите и модерният фитнес център са разположени на седем етажа. На третото ниво има вграден плувен басейн и бар край басейна с прекрасна гледка към Черноморския залив. Закуската на шведска маса се сервира в гурме ресторант, чиято кухня предлага широка гама от местни и международни ястия. Отлична wi-fi връзка, магазин за хранителни стоки, открит паркинг и гараж на две нива са допълнение към услугите, които предлага апартхотел Paradiso.

 

Sol Marina Palace Hotel All Inclusive Adults Only

Едно уникално преживяване, което съчетава очарованието на стария град на Несебър с атрактивни дни и нощи на плажа. Хотел с фантастични удобства и най-внимателно обслужване. Но това, което го прави наистина различен, е великолепната тераса и басейн на покрива с невероятна гледка към морето, историческия град Несебър и Слънчев бряг. Специално проектиран за възрастни, идеалното място да се насладите на незабравим престой с партньора или приятелите си.

 

Sol Marina Palace Hotel All Inclusive Adults Only

 

Сол Марина Палас е много специален хотел с модерна архитектура и приятелски настроен и ефективен екип, винаги готов да задоволи всички ваши нужди. Отлично място за спокойна почивка през деня, за разходки из стария град, на плажа или в СПА центъра, и за забавление през нощта. Опитайте най-вкусните ястия в ресторанта или освежаващ коктейл в Sky Bar, докато се любувате на гледката. Идеална почивка на слънце.

 

Boutique Hotel St. Stefan

Разположен в сърцето на Стария град на Несебър, на по-малко от 100 метра от пясъчния плаж, семеен хотел Свети Стефан предлага стаи с кабелна телевизия и безплатен Wi-Fi. Хотелът е свързан с пристанището на Несебър чрез древни римски стълби. Много от стаите в хотел Свети Стефан са с изглед към Черно море и яхтеното пристанище.

 

Църквата Свети Стефан от 11-ти век, която сега е превърната в музей, се намира само на няколко метра, както и древният римски амфитеатър. През лятото там могат да се гледат представления и художествени изпълнения, като от някои стаи се открива директна гледка.

 

Хотел Мираж

Хотел Мираж се намира на самия бряг на Южния плаж в град Несебър. Построен е през 2008 г. Разположен е в централната част на града и на първа линия на един от най-красивите плажове на българското Черноморие. Гостите на хотела могат да се насладят на широка ивица от фин и златист пясък и синьо-зелена, кристално чиста вода.

 

Хотелът разполага с 63 стаи. Всички стаи в хотела са с изглед към морето. А в далечината можете да се насладите и на гледка към стария град на Несебър.

 

Guest House Briz

Къща за гости Briz се намира в Несебър, на 800 метра от Стария Несебър. Най-близкият плаж е на 5 минути пеша. Всички стаи разполагат с тераса или балкон. Всяка стая е оборудвана със самостоятелна баня. Къщата за гости предлага и автомобили под наем. Изключително предпочитано място от млади двойки.

 

Хотел Ресторант Златна рибка

Хотел "Златна рибка" се намира в град Несебър - новия град, на 30 метра от южния плаж. Той разполага с 28 стаи и два апартамента. Всички стаи разполагат с тераси. Хотелът предлага панорамен асансьор, сейфове за гостите, места за паркиране, информационно бюро за организирани екскурзии, разписания на влакове, автобуси, самолети. За гостите на хотела са осигурени рум сервиз и отстъпка в ресторанта. Организираме екскурзии, риболов, сафари. По желание на гостите се предоставя и професионален масаж. Заповядайте и се насладете на уюта, удобствата, добрата храна и отличното обслужване в хотел-ресторант "Златна рибка" в град Несебър.

 

Кириос Хотел

Тризвездният хотел Kyrios е разположен в сърцето на древния полуостров Несебър. Тук ще откриете тишина и уют сред хилядолетната история на града. Несебър е един от най-старите градове в Европа с над 2300-годишна история. Хотелът е разположен на 150 метра от хубавия плаж, известен на местните жители като "Буната", и в непосредствена близост до търговската част на града.

 

Всяка от десетте стаи е обзаведена според европейските стандарти и разполага с климатик, сателитна телевизия, 21-инчови телевизори, мини бар, безплатен интернет и сейф. Лоби барът предлага всички видове алкохолни и безалкохолни напитки, а в симпатичната лятна градина можете да прекарате незабравими мигове с чаша от любимото си питие и приятна компания. Хотелът е реновиран през 2019 г. Благодарение на комбинацията от перфектно местоположение, романтичен интериор и, разбира се, неповторимия дух на Стария Несебър, хотел "Кириос" представлява уникално райско кътче, което си заслужава да посетите.

 

Panorama Blue Family Hotel

Този малък и уютен семеен хотел се намира в сърцето на Стария град на Несебър. Панорама Блу Фемили Хотел предлага на своите гости осем стаи и един апартамент. Всички стаи са климатизирани. Всяка стая разполага с хладилник, телевизор с плосък екран и самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности. Най-близкият плаж е на 200 м. До летище Бургас може да се стигне за 20 минути с кола. Местоположението на хотела позволява на гостите да се наслаждават на красиви гледки към Стара планина и залива на Слънчев бряг.

 

Разгледайте всички хотели на първа линия и в другите курорти и вземете най-информираното решение за вашата почивка!

Категории

Събития

покажи всички

Други статии

Общи условия

Политика за поверителностОбщи условияБисквитки
© 2024 Oink.bg. Всички права запазени